Fellowes Brands že od ustanovitve gradi na kulturi neprenehnih izboljšev, si prizadeva zagotoviti najboljšo kakovost in izvedbo v segmentih shranjevanja podatkov, izdelavi poslovnih aparatov, ergonomije na delovnem mestu, čiščenju zraka in tehnoloških dodatkov za delo na terenu ter selitvah. Z zavezo, da nudi dodano vrednost v vsako delovno okolje, od korporacij do domačih pisarn, se Fellowes Brands predstavlja z novimi idejami, ki se sproti razvijajo v vedno spreminjajočem se svetu.

Naše znamkeBankers Box škatle za shranjevanje podatkov je naša ustanovna kolekcija izdelkov Fellowesa in do danes ostaja dominantna s svojim tržnim deležem v poslovnem okolju, ki se je do danes razširila še v domovih, gospodinjstvih ter selitvah. Bankes box znamka zagotavlja neprimerljivo moč in odpornost in breztežavno shranjevanje.


Fellowes nudi širok spekter rešitev za delovno okolje od poslovnih aparatov vključno z uničevalniki, aparatov za vezavo, plastifikatorjev / laminatorjev, rezalnikov papirja do inovativnih ergonomskih izdelkov za organizacijo delovnega mesta, s katerim maksimirate produktivnost in izvedbo.Čistilci zraka AeraMax prinašajo na trg sisteme tako za končne potrošnike kot industrijske porabnike s PlasmaTrue™ in True HEPA Filtracijsko tehnologijo za izboljšano kakovost zraka v zaprtih prostorih.

Fellowes ima globalno centralo v Itaski, Ilinoj, ZDA in 18 mednarodnih podružnic po svetu.

Korporacijska centrala:

Fellowes Brands
1789 Norwood Avenue
Itasca, IL
60143-1095
630-893-1600

 

Več informacij:

info@fellowes.si