ITT VEDD MEG
×
Térkép megjelenítése

 

Kako izbrati pravilni plastifikator?

Plastificiranje je hiter in lahek način, da zaščitimo naše dokumente in jim izboljšamo videz. Z plastično prevleko na papirju ali kartici, postane izdelek bolj obstojen, hkrati dosežemo večjo kakovost ter profesionalni videz.

Naši plastifikatorji so prijazni in enostavni za uporabo. So izredno zanesljivi, zato ponosno poudarjamo, da so samo Fellowes® plastifikatoji 100% varni pred zatikanjem z uporabo Fellowes® žepkov za plastificiranje. Le tako dosežete vedno perfekten rezultat. Kliknite tu in si oglejte delovanje plastifikatorjev.

Pomembno je izbrati pravilen plastifikator na osnovi vaših pričakovanj in potreb. Fellowes® plastifikatorje razlikujemo glede; Kako pogosto boste uporabili plastifikator, koliko velike in debele žepke za plastificiranje želite plastificirati. Če naprava sprejema debelejši žep, pomeni, da je naprava več stranska in več stvari lahko plastificirate. Za ideje in nasvete kliknite tukaj

Fellowes je olajšal izbor pri izbiri plastifikatorja – enostavno razmislite o naslednjih treh vprašanjih:

  1. Kako pogosto boste uporabljali plastifikator?
  2. Katere debeline žepkov za plastificiranje potrebujete največkrat?
  3. Katere posebne funkcije Fellowes® plastifikatorja vam bodo olajšale delo s plastificiranjem?

 

1.Kako pogosto boste uporabljali plastifikator?

 

Fellowes® kolekcija vključuje naprave razvite z mislimi za vse vrste uporabnikov. Če potrebujete enostavne rešitve za občasno rabo na domu, ali plastifikator narejen za celodnevno dnevno rabo v velikih pisarnah je veliko možnosti, da najdete pravi Fellowes® plastifikator za vas ali vaše podjetje.

Plastifikatorji za male pisarne ali dom-Občasna uporaba
Pisarniški plastifikatorji– Redna/pogosta uporaba
Veliki pisarniški plastifikatorji– Stalna/izdatla uporaba

 

2. Katere debeline žepkov za plastificiranje potrebujete največkrat?

Fellowes® nudi A4 in A3 plastifikatorje. Večja je vhodna zareza na plastifikatorju, več različnih dimenzij lahko plastificirate. Vedno priporočamo, da izberete malo večji plastifikator, kot je mera žepka, za katerega mislite, da ga boste potrebovali najpogosteje. Z večjo napravo lahko plastificirate vse, od velikosti vizitke do A3 formata.

 

Žepki za plastificiranje so na voljo v različnih velikostih in debelinah. Za več informacij pri izbiri pravega žepka kliknite tukaj. Fellowes® plastifikatorji sprejemajo žepke debeline od 80 do 250 mikronov. Debelejši je žep, več stranska je uporabnost naprave.

 

3.Katere posebne funkcije Fellowes® plastifikatorja vam bodo olajšale delo s plastificiranjem?

 

Sedaj ko že imate predstavo, kateri plastifikator vam najbolj ustreza, je vredno razmisliti še o edinstveni Fellowes® ponudbi za enostavno, lahko in hitro plastificiranje. Z visoko zmogljivo napravo in nagrajenim designom je Fellowes® dosegel nov nivo glede prijazne naprave do uporabnika. Poglejte si naslednje edinstvene Fellowes® inovacije.

 

Jam Free

Tehnologija 100% proti zatikanju: Vsi Fellowes® plastifikatorji delujejo brezhibno, če uporabljate Fellowes® žepke za plastificiranje.

 

 

AutoSense

Edinstvena AutoSense tehnologija zazna debelino žepka in nemudoma ponastavi aparat za optimalno plastificiranje

 

 

 

Heat Guard

Ohišje znižuje temperaturo grelnih valjev, da je ohišje varno ob dotoku z rokami