FELLOWES GIVE PROGRAM

 

Fellowes je ustanovil dobrodelni GIVE program, da s svojim trudom razširi finatropske dejavnosti na družbeno in kulturno raven. GIVE (dati) se zavezuje k gradnji lokalnih in globalnih zvez, ki se spopadajo z največjimi izzivi potreb človeštva. Osnovno vodilo programa čvrsto sovpada z vrednotami našega podjetja in src naših ljudi. GIVE je zavezan k podpori iniciativam na štirih ključnih področjih: Socialni pomoči, pomoči Svetu & razvoju, izobrazbi in raziskavi rakavih obolenj. Počaščeni smo, da lahko ekipno pripomoremo k gradnji močnih zvez v družbi, izboljšujemo življenja in omogočamo boljši jutri v našem današnjem svetu.

Fellowes se finančno povezuje s kredibilnimi organizacijami in projekti, ki so zavezani k doprinosu samovzdržnih izboljšav pri naštetih štirih fokusnih področjih. Dva trenutna projekta sta iniciativa čiste vode v Mozambiku z World Vision in vokacijski šolski projekti (šole veščin in spretnosti) v Nikaragvi s Oportunity International.

Vsi zapolseni imajo možnost prijave za prostovoljno pomoč za vnaprej določene projekte (do 16 plačanih delovnih ur na leto med običajnim delovnikom). Od vseh direktorjev in višje rangiranih kadrov se pričakuje vsaj 10 delovnih ur družbeno koristnega dela na leto po programu.

Naše “Priznanje izbora sodelavcev” zagotavlja zajetno finančno darilo izbrancu po namembnosti projekta vsako leto. Izbor prejemnika priznanja opravijo in vodijo odbori zaposlenih v družbi.

Vsako leto eden od najvišjih članov vodstva družbe organizira izlet, kjer si ogledajo izpeljavo globalnega humanitarnega projekta. Vsi zaposleni se lahko prijavijo na izlet. Vsako leto izberejo tri do pet zaposlenih.

 

Socialna pomoč

GIVE izvajamo v naših lokalnih skupnostih, kjer nudimo prostovoljno pomoč za osebe s posebnimi potrebami.

Pomoč Svetu & razvoju

GIVE je sponzor projektom po svetu za pomoče deželam v razvoju.

Izobrazba

GIVE je partner organizacijam, ki so predani, da prenesejo novo upanje, prek izobrazbe tistim, ki si tega ne morejo privoščiti.

Raziskava rakavih obolenj

Give podpira medicinske raziskave, ki se borijo proti boleznim, ki ogoržajo življenja.