Domov » O podjetju » Vrednote

Naše inovacije nastajajo na osnovi štiri temeljnih vrednot, ki poganjajo našo uspešnost. Duh naših vrednot je prisoten na vseh področjih naše družbe, inspirativnost, iznajdljivost in zaveza h kakovosti, to je Fellowes.

  • Integriteta - Negujemo kulturo, ki se drži obljubljenega, naredi kar je prav in je poštena do samega sebe.
  • Timsko delo - Združeni z vzajemnim spoštovanjem, zaupanjem in podporo, računamo eden na drugega, ko skupno delujemo za cije naše družbe.
  • Strast - Vodilo v uspeh je naša zanos, in odločnost biti najboljši v vsem, kar je pomembno našim porabnikom, strankam, našim ljudjem.
  • Iniciativa - Naše ljudi spodbujamo, da zgrabijo priložnosti za izboljšanje predstavnosti in vrednosti na trgu.

Širimo vrednote

Kot globalno podjetje, razumemo, da morajo biti temeljne vrednote prisotne pri vseh naših zaposlenih po celem svetu, sprejeti pomembne vzvode in nasloviti skrb za okoljevarstvo.

Fellowes izkazuje spoštovanje zaposlenim s Fellowes Forward Awards, ki jih podelimo ekipam, ki najbolje poosebljajo naše vrednote in sledijo naši ključni strategiji.

Pri Fellowes smo zavezani k rasti in vodenju našega poslovanje z mislijo in odgovornostjo na okoljevarstvene zahteve. Naš cilj je preseči okoljevarstvene zahteve z razvojem okoljevarstvenih inovacij in izboljšav v naših procesih, ki posledično znižujejo porabo energije in imajo minimalen vpliv na okolje. Obiščite Fellowes in okolje za dodatne informacije.