Domov » Izdelki » Plastificiranje

Plastificiranje

Plastificiranje omogoča trajno in zanesljivo zaščito dokumentov s profesionalnim izgledom, kjer ni potrebno prilagajati klimatskih pogojev ali uvajati druge posebne zaščitne ukrepe, da bi ohranili videz dokumenta. Plastificiranje izboljša videz, barvo in kontrast skoraj vseh vrst tiskanih gradiv, hkrati na dokumentih preprečuje vlago, mečkanje ter vidne prstne oddtise. Plastificiranje je primerno za predstavitev ponudbe ali tiskovine za intenzivno uporabo, da bodo lepše in trajnejše.
Uporabniki v domačih pisarnah si želijo enostavno uporabo in zanesljivo delovanje. Dejstvo da so plastifikatorji izjemno funkcionalni in stilski je še dodatna prednost. Z uporabo Fellowes žepkov, pa je plastificiranje vedno 100% brez zatikanja.
Ko smo razvijali pisarniške plastifikatorje, je bila naša glavna skrb odlična kakovost plastificiranja in različne možnosti plastificiranja. Z uporabo Fellowes žepkov, pa je plastificiranje vedno 100% brez zatikanja. Prednost so tudi ostale koristne varnostnie funkcije.
V velikih pisarnah je na prvem mestu učinkovitost, hitrost in zanesljivost. V tem segmentu so Fellowes veliki plastifikatorji prava rešitev za vas. Dodatno so naprave bolj varne, funkcionalne, vrhunsko oblikovane in z uporabo Fellowes žepkov, delujejo vedno 100% brez zatikanja.
Izberite Fellowes žepke za plastificiranje za vedno odlične rezultate in 100% brez zatikanja. Imamo standardne mere žepkov od A2 do A6 formata, v mat in sijajni izvedbi. Izberete lahko tudi povsem drugačne mere potrošnega materiala in izkoristite možnosti različnih individualnih izvedb (samolepilni žepki, perforirani žepki)
Različne imenske priponke vam izboljšajo videz podjetja, bodisi na sejmih, konferencah ali pri pomembnih poslovnih sestankih.