Izbira uničevalnika

 


Za vas smo razvili program s katerim si olajšate izbiro pravilnega uničevalnika, upoštevajoč vaše zahteve in potrebe.

Naše izkušnje kažejo, da stranke pogosto prenizko ocenijo pogostost uporabe ali želijo prihraniti pri funkcijah uničevalnika, za katere se naknadno izkaže, da so ključne. To vedno privede do nezadovoljstva. Po izbiri pomebnih funkcij vam program sam predlaga primerne uničevalnike in s tem tudi prepreči, da bi porabili denar za funkcije, ki vam niso nujne.

V večini primerih gre za problem izbire uničevalnika s prenizko stopnjo časa in moči delovanja, oziroma, če se že izbere močnega, potem je smiselno imeti funkcijo brez zatikanja papirja. V primeru velikih pisarn s skupnimi delovnimi mesti, ne gre pozabiti na ultra tiho delovanje. Program za izbiro uničevalnika vam izpostavi potrebe in pomaga pri izbiri med skoraj 100 Fellowes napravami. Z izbiro v aplikaciji lahko označite najpomembnejše funkcije glede moči delovanja, zaščite podatkov ali druge priročne funkcije.


Postopek je zelo enostaven:

 

Če potrebujete osebni nasvet glede izbire uničevanika ali si ga želite ogledati in preizkusiti, nam pišite na info@fellowes.si